Postmedarbeider i Frogner Idrettslag

Frogner IL har avtale med Posten Norge om drift av posttjenester på Frogner. Vi søker nå etter en medarbeider i 40% stilling i vår "Post i butikk", lokalisert i Frogner Idrettspark.

2017-06-26
Rune A. Punnerud
Arbeidsgiver: Frogner IL
Stillingstittel: Postmedarbeider
Frist: Snarest
Stillingsstørrelse: 40%
Varighet: Fast

En av våre medarbeidere slutter og vi søker derfor en etterfølger. Dette er en allsidig stilling hvor man jobber som kundebehandler i Posten.

Av sentrale oppgaver kan nevnes:
- Kundebehandling i Post i Butikk
- Hallvakt
- Diverse oppgaver for idrettslaget

Vi søker etter en person som:
- Er serviceinnstilt, blid og omgjengelig
- Er selvstendig, strukturert og løsningsorientert
- Er fleksibel og kan «ta i et tak»
- Har gode samarbeidsevner
- Kan ta på seg ekstra vakter ved behov
- Søkere må ha fylt 20 år
- Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:
- Positivt og trivelig miljø
- Et idrettslag som jobber godt sammen og er engasjerte
- Prøvetiden er 6 måneder
- Stillingsstørrelse er 40%
- Tiltredelse, lønn og vilkår etter avtale.

Stillingen vil innebære arbeid på dag- og kveldstid, samt lørdager.

Vi ønsker velkommen en medarbeider som passer inn i et aktivt, uformelt og trivelig idrettsmiljø. Arbeidsplassen er i Frogner Idrettspark.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Rune Punnerud, på telefon 924 98 089 eller e-post: daglig.leder@frogneril.no

Kortfattet søknad sendes på e-post til daglig.leder@frogneril.no. Eventuelt til Frogner IL, Postboks 32, 2017 Frogner. Søknaden merkes med «Postmedarbeider i Frogner IL». Alle spørsmål og søknader vil bli behandlet konfidensielt. Vitnemål og attester tas med til et eventuelt intervju. Ved tilsetting må gyldig politiattest fremlegges.

Om arbeidsgiveren

Frogner IL er i dag organisert som et ”konsern”. Øverste organ er årsmøtet som legger rammene for hovedstyrets arbeide. Daglig leder i Frogner IL er sekretær for hovedstyret og har ansvaret for daglig drift av idrettslaget. Særidrettene er organisert med egne gruppestyrer og er ansvarlig for å utøve aktivitet. Frogner IL har i dag ca. 1.800 medlemmer og er med dette det største idrettslaget i Sørum kommune. Idrettslaget har i tillegg til daglig leder, ansatt økonomileder, prosjektleder, postmedarbeidere, postansvarlig og en vaktmester.

Nye Frogner Idrettspark 2017
“Nye Frogner Idrettspark” er et unikt prosjekt i lokal, regional og så vel nasjonal sammenheng. Idrettsparkens sentrale plassering midt i Frogner sentrum og samlokalisering med Frogner Skole og Kultursenter gjør dette til et kraftfullt prosjekt uten sidestykke.

Frogner IL hadde byggestart på ”Nye Frogner Idrettspark” sommeren 2016.

I 2016 ble det opparbeidet ny kunstgressbane og den nye idrettshallen skal stå ferdig til skolestart 2017. Dette blir en topp moderne flerbrukshall med tre håndballbaner, klatrevegg, aktivitetsrom, møterom og garderober for å nevne noe.

Den nye idrettshallen blir koblet sammen med Frognerhallen, slik at vårt anlegg vil bestå av 4 hallflater og åpne for unike muligheter for idrett og andre aktiviteter.

I tillegg vil det på uteområdene legges til rette for nytt areal for skøytebane om vinteren, et internt gangvegsystem for publikum og turgåere og en utendørs treningspark.

Kalender

Juli
MTOTFLS
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

GENERALSPONSOR

SPONSORER